Online inschrijven

Bij ons kunt u zich het beste online inschrijven. Dit kunt u doen door onderstaande vragen in te vullen en op de verzenden-button te klikken. Zodra de inschrijving rond is, nemen wij telefonisch contact met u op. U wordt dan uitgenodigd voor een kennismakings- en controle afspraak. U maakt kennis met de tandarts, de tandarts bekijkt uw gebit en bespreekt dit met u. U krijgt hierbij de gelegenheid uw eigen wensen aan te kaarten. Aan de hand van deze afspraak kunt u samen met de tandarts beoordelen of u al dan geen patiënt van onze praktijk wordt.

 

Mocht u de vragen voor inschrijving liever uitprinten, dan kunt u dit doen door het pdf-bestand "Inschrijven" te downloaden en deze uit te printen.

Inschrijf- en bevestigingsmail

De meeste correspondentie verloopt via email. Bij een eerste email vanuit onze praktijk, is het mogelijk dat nieuwe patiënten de inschrijf-/afspraakbevestiging in het postvakje 'ongewenst' ontvangen. Graag willen wij u erop attenderen hier rekening mee te houden en het mailadres info@tandartsinextenso.nl als veilig aan te vinken.

Download
Inschrijven
Inschrijfformulier.pdf
Adobe Acrobat document 184.0 KB

Persoonsgegevens

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bereikbaarheid:

Onze tandartspraktijk ligt in de wijk Hogeland met voldoende (gratis) parkeergelegenheden. Betaald parkeren is ook mogelijk aan de Hogelandsingel (voorzijde praktijk). Wij zijn goed bereikbaar per auto alsook met het openbaar vervoer.