Ons Team

Ons team bestaat momenteel uit een tandarts, een manager en een tandartsassistente in opleiding. In februari komt een preventie assistente ons team versterken.

 

Tandarts John Zaia heeft een luisterend oor naar de wensen en verwachtingen van zijn patiënten. Hij draagt zorg voor een passend zorgplan, de uitvoering daarvan en, minimaal even belangrijk, de nazorgfase. Aan iedere patiënt besteedt hij intensieve zorg en aandacht voor een gezond en fris gebit. Hij is handvaardig in zijn werk en is laagdrempelig voor zijn patiënten. Hij is verbonden aan de Centra Bijzondere Tandheelkunde aan het MST Enschede . In de bijzondere tandheelkunde worden patiënten behandeld die door complexe problemen specifieke tandheelkundige zorg nodig hebben.

Download
CV John Zaia.pdf
Adobe Acrobat document 101.9 KB

Manager Mari Ailo is afgestudeerd bestuurskundige aan de Universiteit Twente en WWU Münster. Zij is haar carriére begonnen als trainee bij de gemeentes Enschede (Bedrijfsvoering) en Hengelo (Strategie). Na haar traineeship was ze werkzaam als beleidsmedewerker bij de gemeente Hengelo (Strategie) en Hogeschool Utrecht (Studentzaken).

 

Daarnaast is Mari Ailo ook politiek actief. Momenteel bekleedt zij de functie van fractievoorzitter voor D66 Oldenzaal.

Preventieassistente Renate de Vries zit in oktober 2020 al 20 jaar in het vak. Renate heeft bij verschillende praktijken gewerkt. Van groot tot klein, al dan geen verwijspraktijk. Na een werkperiode van 10 jaar bij een verwijspraktijk (parodontologie praktijk) besloot ze weer werkzaam te worden in de algemene tandheelkunde. En daar zijn wij erg blij mee.

 

Renate is een preventieassistente, wat wil zeggen dat ze patiënten kan verdoven, foto's nemen, en het poetsen van patiënten naar een hoger niveau kan brengen. Ook kan ze kinderen goed begeleiden met het poetsen. Het verwijderen van tandsteen behoort ook tot haar takenpakket.

Cheryl van der Horst is onze assistente in opleiding. Ze heeft echter nu al veel in haar mars. Ze draait volop mee in ingewikkelde behandelingen, zoals autotransplantaties en implantaten. Ze kan goed met patiënten overweg en is laagdrempelig in de omgang.

 

 


Openingstijden:

Afspraak maken:

Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur.

Let op: u kunt geen contact opnemen via SMS. SMS-berichten worden niet gelezen.

 

Behandelingen:

Maandag   08.00 tot 17.00 uur.

Woensdag 08:00 tot 17:00 uur. 

Vrijdag 08:00 tot 17:00 uur.

Spoeddienst:

Op werkdagen na 17.00 uur en in het weekend kunt u bellen naar Tandartsposttwente: 053 792 0040 .

 

Bereikbaarheid:

Onze tandartspraktijk ligt in de wijk Hogeland met voldoende (gratis) parkeergelegenheden. Betaald parkeren is ook mogelijk aan de Hogelandsingel (voorzijde praktijk). Wij zijn goed bereikbaar per auto alsook met het openbaar vervoer.