Ons Team

Ons team bestaat momenteel uit een tandarts, tandarts i.o., paro assistente i.o., 2 assistentes, een stagiaire en een manager.

 

 

Tandarts John Zaia heeft een luisterend oor naar de wensen en verwachtingen van zijn patiënten. Hij draagt zorg voor een passend zorgplan, de uitvoering daarvan en, minimaal even belangrijk, de nazorgfase. Aan iedere patiënt besteedt hij intensieve zorg en aandacht voor een gezond en fris gebit. Hij is handvaardig in zijn werk en is laagdrempelig voor zijn patiënten. Hij is verbonden aan de Centra Bijzondere Tandheelkunde aan het MST Enschede . In de bijzondere tandheelkunde worden patiënten behandeld die door complexe problemen specifieke tandheelkundige zorg nodig hebben.

Download
CV John Zaia.pdf
Adobe Acrobat document 101.9 KB

Tandarts I.O. Otavia Sultan studeert Tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Nu ze bijna is afgestudeerd heeft ze al enige ervaring in tandheelkundige behandelingen. Tandarts Zaia begeleidt haar in haar doorontwikkeling  van tandheelkundige behandelingen.

 

Voor Otavia staat de patiënt centraal.  Ze neemt de tijd voor haar patiënten om de juiste zorg en aandacht te bieden. Momenteel is Otavia bezig met haar Master Thesis, waarbij ze onderzoek doet naar verschillende ondersteuningstechnieken voor het poetsen van kinderen met autisme. Dit is een winst voor onze patiënten én ons team. Haar onderzoek is een welkome uitbreiding van kennis en kunde in onze praktijk. 


Heidrun Jung, Senior preventieassistente


Meryem Cosut, Tandarts assistente

Mariet van Voorst, Senior assistente 

Mari Ailo, Manager

Bereikbaarheid:

Onze tandartspraktijk ligt in de wijk Hogeland met voldoende (gratis) parkeergelegenheden. Betaald parkeren is ook mogelijk aan de Hogelandsingel (voorzijde praktijk). Wij zijn goed bereikbaar per auto alsook met het openbaar vervoer.