Ons Team

Ons team bestaat momenteel uit een tandarts, tandarts i.o., mondhygiëniste, 2 preventieassistentes, stagiaire en een manager.

 

 

Tandarts John Zaia heeft een luisterend oor naar de wensen en verwachtingen van zijn patiënten. Hij draagt zorg voor een passend zorgplan, de uitvoering daarvan en, minimaal even belangrijk, de nazorgfase. Aan iedere patiënt besteedt hij intensieve zorg en aandacht voor een gezond en fris gebit. Hij is handvaardig in zijn werk en is laagdrempelig voor zijn patiënten. Hij is verbonden aan de Centra Bijzondere Tandheelkunde aan het MST Enschede . In de bijzondere tandheelkunde worden patiënten behandeld die door complexe problemen specifieke tandheelkundige zorg nodig hebben.

Download
CV John Zaia.pdf
Adobe Acrobat document 101.9 KB

Tandarts I.O. Otavia Sultan studeert Tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Nu ze bijna is afgestudeerd heeft ze al enige ervaring in tandheelkundige behandelingen. Tandarts Zaia zal haar de komende tijd verder begeleiden om door te kunnen ontwikkelen in tandheelkundige behandelingen.

 

Voor Otavia staat de patiënt centraal.  Ze neemt de tijd voor haar patiënten om de juiste zorg en aandacht te bieden. Momenteel is Otavia bezig met haar Master Thesis, waarbij ze onderzoek doet naar verschillende ondersteuningstechnieken voor het poetsen van kinderen met autisme. Dit is een winst voor onze patiënten én ons team. Haar onderzoek is een welkome uitbreiding van kennis en kunde in onze praktijk. 


Amber Kraaij, mondhygiëniste

Manager Mari Ailo is afgestudeerd bestuurskundige aan de Universiteit Twente en WWU Münster. Zij is haar carriére begonnen als trainee bij de gemeentes Enschede (Bedrijfsvoering) en Hengelo (Strategie). Na haar traineeship was ze werkzaam als beleidsmedewerker bij de gemeente Hengelo (Strategie) en Hogeschool Utrecht (Studentzaken).

 

Daarnaast is Mari Ailo ook politiek actief. Momenteel bekleedt zij de functie van fractievoorzitter voor D66 Oldenzaal.

Heidrun Jung, Senior preventieassistente


Mariet van Voorst, Senior assistente 

Meryem Cosut, Tandarts assistente

Bereikbaarheid:

Onze tandartspraktijk ligt in de wijk Hogeland met voldoende (gratis) parkeergelegenheden. Betaald parkeren is ook mogelijk aan de Hogelandsingel (voorzijde praktijk). Wij zijn goed bereikbaar per auto alsook met het openbaar vervoer.